Lupine-pasteitjes


Schermafbeelding 2015-09-24 om 17.14.34


Lupinebonen gaan in voer voor varkens en het vlees van de vegetarische slager. Maar je kunt ook prima zelf aan de slag met lupinebonen. Wendy van Golde van Cherrygoodfood.com heeft een lekker recept gefilmd!



Comments to “Lupine-pasteitjes”


  1. Ik heb 2 vragen over bonen;

    1 Bonen hebben vaak een lange kooktijd, hoe duurzaam zijn bonen dan als we allemaal 1 of 2x per week 60 tot 90 minuten gas of elektriciteit verstoken onder een pan met bijvoorbeeld 250 gram bonen?

    2 Is er al een methode gevonden om de overmatige gasvorming door het eten van bonen in ons eigen darmenstelsel te bestrijden?

    3 Lupinebonen zijn van zichzelf erg giftig; kan men dan zoals in het recept op deze site volstaan met 1 x 90 minuten koken om ze te ontgiften, dus zonder meerdere malen verwateren? Of wordt er gekookt met een selectie van niet-giftige bonen?

    Reply

Reply