Bill Clinton leeft op peulvruchten, groente en fruit


Bill Clinton eet geen hamburgers en steaks meer. Maar dat niet alleen. Ook zuivel en eieren komen niet meer op zijn bord. Bill vertel in onderstaande video dat hij leeft van peulvruchten, groente en fruit en hij voelt zich beter dan ooit. De Bruine Bonenbende kan zich daar iets bij voorstellen. Maar voorlopig willen we het spekje in de linzen en het lamsvlees bij de kikkererwtenpuree nog niet missen…



Comments to “Bill Clinton leeft op peulvruchten, groente en fruit”

 1. Administrator


  Dag Annette, ik weet niet of Bill er verder nog wat bij eet anders dan groente, fruit en noten. Maar de Bruine Bonenbende zegt dit er over: http://www.bruinebonenbende.nl/index.php/over-bonen/de-boon-en-je-gezondheid/ (laatste alinea)

  Yneke

  Reply

 2. Die goeie Bill toch , Hij is zo slim toch toch zo dom. Zijn lijf gaat de eiwitjes op de duur missen, want het boneneiwit is onvolledig eiwit. Een hapje rijst of een broodje hoort erbij en anders een zuiveltoetje.

  Gr.Annette van de Blaak.

  Reply

  • hallo Annet en Yneke,

   Als ik Bill was zou ik me eerder zorgen maken over een tekort aan vitamine B12, maar waarschijnlijk heeft hij daar na decennia van vlees eten wel een voorraadje van waar hij een paar jaar op kan teren…. Een wat mindere eiwitkwaliteit kun je namelijk compenseren met een wat hogere eiwitinname. Daarom heeft de Gezondheidsraad de eiwitaanbeveling van vegetariërs ook op 1,2x gezet.

   groetjes Sytske

   Reply

Reply