Bonenburgers van RammenasOp de valreep van 2014 was de Bruine Bonenbende op excursie. Eindelijk naar Rammenas Roots Rock Kitchen in Utrecht. En dat was maar goed ook, want het was de allerlaatste dag voor Rammenas. Ze moeten uit hun tijdelijke lokatie op Hoog Catharijne en hebben nog even geen andere stek.

En ze waren een bezoek meer dan waard, zeg! Hun vegetarische bonenburgers zijn om je vingers bij af te likken zo lekker. Helaas was de Kale Bambi met bruine bonen en boerenkool net uitverkocht. Maar de King Chubby’s Quarter-Pound System met zoete aardappel, zwarte bonen, kokos, tempeh, zuurkool en rum(!) was ook niet te versmaden.

Het mondgevoel van een ware burger, lekker spicy en met een perfect knapperig broodje. De bende werd er blij van. Jammer jammer jammer dus dat ze nog geen nieuwe plek hebben! Ze houden zich aanbevolen voor tips. Mocht je dus in Utrecht op een fijne lokatie een niet te dure ruimte voor ze weten? Laat het ons of Rammenas zelf even weten. Op Facebook zijn ze nog wel te bezoeken. 

IMG_3537

de laatste Kale Bambi ging net aan onze neus voorbij…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3547

maar de King Chubby’s waren misschien nog wel lekkerder

 

 

 

 

 

 

 

 

 Reply