Jouw boongevoel tijdens de PeulenparadeVandaag begint de Peulenparade met een kookworkshop en diner op Kasteel Hackfort (op uitnodiging). De Peulenparade gaat het hele land door, bezoekt vele ministeries en eindigt op de Dag van de Duurzaamheid. Voor een volledige agenda kun je kijken op de site van Urgenda.

Maar hoe staat het met je eigen boongevoel? Ontdek de komende weken zelf hoe lekker en voedzaam peulvruchten zijn. Laat je inspireren door de site van de Bruine Bonenbende, vele culi’s, bloggers, koks en anderen die al geïnfecteerd zijn met het bonen-virus. Deel jouw boon-gevoel en maak kans op een moestuin-pakket met diverse boonsoorten of het kookboek….

Hoe?
Dat kan door:

– Jouw boon-gevoel op de foto te zetten en te delen via #PeulenParade op Twitter, op Facebook.com/peulenparade of te mailen naar liset.meddens@urgenda.nl
– Jouw favoriete recept te delen via deze kanalen;
– Een andere leuke activiteit met peulvruchten in de hoofdrol te organiseren (een fietstocht, een diner met je buren/vrienden/huisgenoten, een blog te schrijven, een jamsessie met potjes peulvruchten, een spelletje Boonanza)
– Ervoor te zorgen dat er nog meer mensen in jouw omgeving gaan meedoen met de Peulenparade.
– Een openbare activiteit te organiseren die wij in onze agenda kunnen opnemen
– Een kortingsactie in samenwerking met een winkel op touw te zetten.Reply